Локо загуби и втората си контрола на италианска земя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (65)
21:30 / 23.07.2006
1674
Локомотив Пд продължава да е без гол на италианска земя, след като и вратата на Киево остана суха. Веронци са втория съперник на черно-белите и успяха да победят с класическото 3:0 в един мач без много опасности пред двете врати. Както е известно италианците ще представят страната си в най-комерсиалният клубен турнир Шампионска лига, но само заради изваждането на Ювентус, Милан, Фиорентина и Лацио елитната Серия А.

Аян Садъков започна мача с един чист нападател, но до края смени схемата си до три остриета в атаката. Това обаче не даде ефект. Садъков започна с Стоян Колев на вратата и пред него Йордан Милиев, Алекс да Силва и Георги Самокишев. По цялата дясна зона действаше Данаил Бачков, а в средата на терена оперираха Краси Димитров, Христо Златински, Илами Халими, Даксон да Силва и дошлият на проби от Конелиано Ангел Йошев. В атака "смърфовете" разчитаха на Зоран Златковски. В първите минути с пропуск се отчетоха домакините, а малко по-късно поискаха и дузпа, но такава не последва. За пловдивчани възможност за гол получи Зоран Златковски, който стреля неуспешно след асистенция на Йошев. Това обаче се случи малко преди края на полувремето, когато италианците вече водеха с 2:0. Головете паднаха в 28-ата и 40-ата минути.

Второто полувреме премина в смени, като в игра за черно-белите се включиха Явор Въндев, Румен Горанов, Владислав Златинов, Радослав Анев, Димитър Илиев и Мартин Сечков. През всичките 90 минути играха опитните Стоян Колев и Данаил Бачков, както и Данчо Милиев, Алекс да Силва и Ангел Йошев. Третия безответен гол във вратата на Колев падна в 75-ата минута. До края на срещата Йошев пропусна да отбележи почетното попадение след като стреля с глава, след центриране от корнер Единствено Алекс да Силва от селекцията на Садъков получи жълт картон.





Виж коментарите (65)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).