Всички скрити пловдивски тенис таланти могат да се пробват в този интересен турнир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:02 / 25.08.2023
1809
На 28 август кортовете под тепетата ще привлекат най-запалените любители на тениса от региона за "Pironkovi Summer Challenger". Това е турнир, организиран от най-голямата общност за любителски тенис - Интерактив Тенис. Събитието дава страхотна възможност на всеки с тенис жилка във вените си да усети от първо лице тръпката от играта на точки.

Турнирите от сериите “Чалънджър" са напълно безплатни за участниците в тях, като те се организират изцяло с подкрепата на Интерактив тенис. Традиционно те се организират в различни краища на страната, като точките от събитията в тях са валидни за националната ранглиста. Най-добрите 8 в края на годината по право ще участват и във финалния Мастърс през декември.

Записването за турнира отвори в началото на седмицата, като интересът и този път е изключително голям. Схемата на игра е от 24 състезатели, като най-добрите 8 са поставени в схемата, а до тях се стига след квалификации. И този път сред регистрираните са имената на Борис Генков и Павел Маринов, което е гаранция, че ще наблюдаваме изключителен тенис.

Организаторите призовават всички скрити пловдивски таланти или тези, които просто искат да поиграят тенис с нови партньори, да се запишат за участие. Иновативният начин на провеждане дава възможност на участниците сами да избират кога и къде да проведат срещите помежду си. Ако играчите не успеят да се разберат къде да играят, то срещата се играе на неофициалния домакин - ТК “Пиронкови".

Pironkovi Summer Challenger е поредното събитие от серията Челинджър, която се провежда ежемесечно в най-големите градове на България. То е трамплин за добро представяне в по-престижни турнири, като Sofia Masters 1000 и ITL Finals, където спорят най-добрите ракети на любителския тенис в страната.

Напомняме, че записването е отворено до 26 август на сайта на www.interactive-tennis.com, като единствено условие за участие са играчите да имат навършени 16 години. Схемата на мачовете в групите ще бъде публикувана на 27 август.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).