Футболно училище "Ботев" отново отваря врати

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:50 / 25.08.2023
1454
Футболно училище “Ботев" отваря врати за втора поредна година през сезон 2023-2024. Събитието ще се проведе на 18 септември на Спортен комплекс “Никола Щерев – Старика" в Пловдив, съобщиха от клуба.

Всички юноши (момчета и момичета) от 5 до 13-годишна възраст имат възможността да се присъединят към “жълто-черното" училище.

Ето какво още гласи официалната информация от ПФК Ботев:

Тренировъчните занимания са предвидени по два пъти седмично, като всички треньори от Академия Ботев ще продължат да наблюдават и тренират малчуганите и през този сезон. Четири събития ще дадат старта на новата футболна година във Футболно училище “Ботев" – 18, 22, 25 и 29 септември.

Участието на всички през тези дни ще бъде свободно.

Клубът ще предостави пълна екипировка на всяко дете от италианския концерн Макрон на цена от 255лв (вкл. тренировъчен анцуг, ветровка, зимно яке, раница, шапка, ръкавици, фланелка, гащета и футболни гети).

Годишната такса ще бъде на стойност 55 лв на месец (или 495лв годишно ; при заплащане на годишна такса до края на месец октомври, всички деца ще получат отстъпка в размер на -10%).

През целия сезон всички записали се деца ще участват в редица приятелски футболни срещи, турнири и много инициативи заедно с първия отбор на “жълто-черните", а най-талантливите деца ще имат възможността да бъдат повишени в академията на клуба.

Ботев (Пловдив) ще продостави и уникалния шанс на всяко дете да бъде редом до играчите от първия отбор при всяко излизане на футболистите на “Колежа".

За записвания, моля използвайте следния онлайн формуляр. Тел за контакт: 0892 62 62 30.

Чакаме те! Само Ботев!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).