Кръстаич в Пловдив: Гарантирам ви, утре футболистите ще изядат тревата!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:34 / 06.09.2023
3098
Селекционерът на България Младен Кръстаич обеща, че утре неговите футболисти ще изядат тревата срещу Иран, въпреки че утрешният мач е контролен и за него не се дават точки, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Ето какво каза сръбският специалист на пресконференцията на стадион "Христо Ботев" в Пловдив:

Преди около месец бях тук и наблюдавах мач на живо. Това е футболен град и заслужава да гледа такъв мач. Всички мачове са еднакво важни и се раздаваме на 100%. Опитваме се да създадем ядро начело с нашия капитан Кирил Десподов. Искам да виждам футболисти, които бранят герба на България и играят с желание. Мисля, че публиката оценява това и го видяхме по време на последния ни мач.

Утре трябва да играем така, че все едно дават точки. През последната година се опитваме да изградим отбор, който да е за следващите 10 години. Публиката показа своята подкрепа срещу Сърбия, защото се раздадохме. Гарантирам ви, че утре футболистите ще изядат тревата.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция на Кръстаич и Десподов!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).