Крушарски: Добре, че се върнах в управлението! Със сигурност ще станем шампиони!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
12:48 / 07.09.2023
7660
Съсобственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира в типичния си стил отличното представяне на отбора до този момент.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че черно-белите счупиха клубния рекорд и вече имат 7 поредни победи в шампионата. Едно от трите предишни най-добри постижения (6 поредни успеха) също беше при управлението на Христо Крушарски - серията на треньора Илиан Илиев през април и май 2016 година.

"Със сигурност ще станем шампиони през този сезон, гледайки представянето на другите отбори“! Защо победите ни да са 7 поредни? Те ще са 17. Виждаме как играят останалите отбори. Ние поне демонстрираме постоянство. Проблемът за българските отбори е, че конкуренцията не е конкуренция. Точно това е най-големият проблем на българския футбол. Поради тази причина нямаме нищо“, отсече пред sportlive.bg Христо Крушарски.

"Естествено, че може целта ни да е спечелване на шампионската титла. Човек винаги трябва да има цел. Нужно е да преследва нещо, за да е жив. В бизнеса също е така. Ако нямаш цел и планове, няма да постигнеш нищо. Необходимо е да набелязваш, да гониш, за да имаш. Ако не гониш, стоиш на едно място и не се развиваш“, категоричен е бизнесменът.

Добре, че се върнах в управлението на клуба след Нова година и побеждаваме“, завърши в типичния си стил Христо Крушарски.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).