ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христолов връща Емил Урумов Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:03 / 03.08.2006Коментари (32)1823
©
Емил Урумов се връща в Ботев (Пловдив), съобщи президентът на клуба Димитър Христолов. Нападателят досега бе в Спартак (Пловдив), където игра през пролетния полусезон на миналото първенство със статут на преотстъпен.
Той бе освободен от втородивизионния клуб в края на месец юни, но тогава Димитър Христолов отказа да го вземе в тима с мотива, че не му е нужен играч, който не се напряга в подготовката.

"Реших този път да го взема, след като получих от него уверение, че се е поправил и ще се готви и играе съзнателно", мотивира решението си Димитър Христолов.

Специалистът Георги Лазаров бе назначен в треньорския щаб на Ботев. До неговото привличане се стигна заради изискването на БФС във всеки клуб да има по двама треньори притежаващи необходимия лиценз да водят тима. Досега само старши треньорът Светослав Гърков отговаряше на това изискване.

Георги Лазаров бе начело на Ботев през пролетта на 2001 година, когато отборът изпадна в "Б" група

Информацията е на sportni.bg






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 08.08.2006 г.
0
 
 
ei ne se buzikaite s botev te shte sa shampioni 2007 ma ....kvo?....ne znaehte li.....eeee kak mozhe ve???
Aнонимен
на 04.08.2006 г.
0
 
 
ЕДИНСТВЕНАТА МАРШРУТКА ЩЕ ИЗВОЗИ ФЕНОВЕТЕ НА БОТЯФ .СБОРЕН ПУНКТ УЛ.ЛАНДОС ЛЕВИЯ ТРОТОАР
13
на 04.08.2006 г.
0
 
 
Какче, прозрачна си - по-спокойно. :)
4 кръг
на 04.08.2006 г.
0
 
 
Ей голям зор да ни набутат смрадливите си куци коне тия "анал-лианци" бе. Зор та зор, по-леко че ще вземе да замирише от напъни. Тия дори и Берое не ги иска.
Aнонимен
на 04.08.2006 г.
0
 
 
13 до ебача от 10:52 12:04 ч. 04.8.2006 г. ТАКА КАКТО СИ СЕ ИЗКАЗАЛ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ РАЗБЕРЕ!!! КОЙ Е ГУБИЛ И КОЛКО ГОДИНИ НЕ СТАВА ИЗОБЩО ЯСНО КАКВО ИСКАШ ДА КАЖЕШ!!!
13 до ебача от 10:52
на 04.08.2006 г.
0
 
 
...който се плюнчи как сме се били дупели едно време. Явно си малко дете и не знаеш историята. Провери има ли друг отбор в България, който в 10 поредни сезона в два различни периода да не е губил на собствен терен от говеда и чорба и тогава говори. За да съм напълно ясен - ако сте бли 8 години в Б и не сте загубили в другите 2 - не се брои. :)
фен
на 04.08.2006 г.
0
 
 
Тоя Селски помияр е една степен по-зле и от Ивайло Дражев! Горко но "Ботев"!
САТ1912
на 04.08.2006 г.
0
 
 
ДИНЧЕР ФЕЙЗОВ Даниел Божков е новият капитан на "Ботев" (Пд), след като бе избран от треньора Светослав Гърков. В началото на лятната подготовка преди месец лентата бе дадена на Николай Домакинов, след като ветераните Лилчо Арсов и Костадин Видолов обявиха, че им стига да са играещи пом.-треньори. По неофициална информация Домакинов вече не е капитан, след като отказал да поднови договора си, изтичащ през юни 2007-а. Гърков обяви, че от "Локо" (Пд) били предложени камерунецът Марсел Еламе и нигериецът Дино Езе, но той ги знаел, докато работил с тях в "Берое" и ги отказал. За гостуването на "Родопа" ще бъдат картотекирани Анастас Петров и Илиян Гаров, а другата седмица ще бъдат уредени още Стефан Крачунов и Георги Куртев. Я ДА ВИДИМ СЕГА КЪДЕ Е ОНЯ ДЕТО ТВЪРДЕШЕ ЧЕ СИ ИМАЛИ ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ. ЗНАЧИ ДОМАКИНОВ ДОГОДИНА СТАВА СВОБОДЕН АГЕНТ И КАЗВА ЧАО НА СЕЛСКИЯ. ВЕСО МИНЕВ ВЕЧЕ ГО НАПРАВИ. И КВО ВИ ОСТАВА? ЕДИН БОЖКОВ- ЦАРЯ НА ЧЕРВЕНИТЕ КАРТОНИ!!! ЕЙ МАЛОУМНИЦИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ СТАВАТЕ САТЕЛИТ НА ЛОКО ПЛОВДИВ И НЕ САМО ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕТЕ ЕЛАМЕ ЕЗЕ ГАРОВ И ИЛИЧ АМИ И РЪЦЕ И ЗАДНИЦИ ЩЕ ЦЕЛУВАТЕ ДАЖЕ!!!
не така!
на 04.08.2006 г.
0
 
 
Ама недей така да ги псуваш колегите от стадиона до Аджисана! Щото те са нежни същества. Лакират си ноктенцата, мажат си дупетата и т.н. Трябва да се отнасяме с тях като към лакирани и фризирани жени за изпълняване на различни сексуални услуги. Щото- да си признаем- от Ботяф са царици в тая област! А пък президента им е върха! Айде, да им е жив и здрав!
Aнонимен
на 04.08.2006 г.
0
 
 
kak niama da si haresvata selskia i da go zashtitavate vie ste sviknali oshte pri komunizma da se nadupvate na vseki ama niama veche chorba i nikoi neshte da vi ebe ,samo ciganina ostana ....ami drujte si go selskiat mangal ......a ocilcata sa mu ot 5 evro i tia kinti deto se nalivat v LOKO toi ne gi esynuval i v nai smelite si mechti.....sha vi eba maikata zhulturi nasrani.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Ботев уреди документите на нов футболист
Спешен ремонт на "Колежа" преди мача с Левски
Станислав Генчев: Ботев е изключително добър отбор, ще бъде интересен мач
Ботев предложи 300 000 евро за нападател, офертата е отказана
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: