Христолов връща Емил Урумов Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
18:03 / 03.08.2006
1824
Емил Урумов се връща в Ботев (Пловдив), съобщи президентът на клуба Димитър Христолов. Нападателят досега бе в Спартак (Пловдив), където игра през пролетния полусезон на миналото първенство със статут на преотстъпен.
Той бе освободен от втородивизионния клуб в края на месец юни, но тогава Димитър Христолов отказа да го вземе в тима с мотива, че не му е нужен играч, който не се напряга в подготовката.

"Реших този път да го взема, след като получих от него уверение, че се е поправил и ще се готви и играе съзнателно", мотивира решението си Димитър Христолов.

Специалистът Георги Лазаров бе назначен в треньорския щаб на Ботев. До неговото привличане се стигна заради изискването на БФС във всеки клуб да има по двама треньори притежаващи необходимия лиценз да водят тима. Досега само старши треньорът Светослав Гърков отговаряше на това изискване.

Георги Лазаров бе начело на Ботев през пролетта на 2001 година, когато отборът изпадна в "Б" група

Информацията е на sportni.bg


Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).