ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (27) | Вчера (11)
Освежават "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:10 / 05.08.2006Коментари (11)984
Главният секретар на клуба Атанас Узунов лично задвижва въпроса с освежаването на стадиона и по-конткертно на главната трибуна на стадиона в парк "Лаута". До мача с Берое е залегнала задачата ВИП ложата да е изцяло в седалки, рекламиращи генералният спонсор на отбора "Алианц" България. За останалата част от местата на главната трибуна ще бъдат прикачени нови седалки, без цели облегалки. В плана за освежаване на съоръжението е залегнало и обличането на козирката в черно.

Междувременно само бразилецът Алекс да Силва получи картотека за утрешния мач с Рилски спортист. От новите попълнения без проблем са Йордан Милиев и Данаил Бачков. Засега от ръководството са отказали на ЦСКА за привличането на Владислав Златинов. Според шефовете на Лаута неможе да става и дума за бартер между бившият играч на Пирин (Благоевград) и играчите на Конелиано Ангел Йошев и Румен Горанов, чийто права държат именно армейците.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
локо
на 06.08.2006 г.
0
 
 
Папагал хепатит се лекува ама ако те хване вашата болест/птичи/ Рогош ще ви се види малък.
netHOOLS
на 06.08.2006 г.
0
 
 
outsider takiva net HOOLIGANS kadeto samo laqt po forum4eta i se naduhvat ti qvno si na 14 max 16 godinki q po dobre si mul4i s maloumnite si komentari DETSKI GUZ !!!!!!!!! ARE PRI MAMA OOOOO ARE PRI MAMA AREEEEE PRI MAMA OOOOO ARE PRI MAMA !!!!!!!!!!
1936
на 05.08.2006 г.
0
 
 
ВМЕСТО ДА ОСВЕЖАВАТЕ "ЛАУТА" ,КАРТОТЕКИРАИТЕ НЯКОЙ ОТ НОВИТЕ ФУТБОЛИСТИ.
outsider
на 05.08.2006 г.
0
 
 
Не ми говори така, бе, мухъл, жълт. Циганин ще викаш на баща си, мухльо, ще ви потрошим, жълта сган малоумна. Ще ти кажа да стягаш катуна, дето е зад вашия вмирисан жълт "Колеж", защото Ботяф се мести в село Крумово, онова от следващото сесон, онова дет' каса самолета. В четвъртия кръг ще ви изнесем малка лекцийка на Колежа, хаха.
CIGANI !!!!!!!
на 05.08.2006 г.
0
 
 
AMI OKI ARE DA VIDIM KVO 6TE MI KAJE6 V 4 KRUG :)))) SEGA AS 6TE TI KAJA NE6TO !!!!! VSI4KI BUFERI V KUSTENDIL !!!!!! CIGANI CIGANI
NAKOV E NAI GOLEM
на 05.08.2006 г.
0
 
 
xexexexe tva e kultovo awe nasko vmesto da se zanimava6 s gluposti osveji va6ite fenove ot stoliupinovo 4e ne6to sa se porazbolqli
svejia
на 05.08.2006 г.
0
 
 
Ne e lo6o da se osveji, ina4e-HEPATIT-A
outsider
на 05.08.2006 г.
0
 
 
Ще ти кажа кой е циганин в четвъртия кръг, Господарю на Пловдив. Хахахахахахахахаха. Кура ми е само ваш, кура ми е само ваш, кура ми е само ваш, само ваш, само ваш
insider
на 05.08.2006 г.
0
 
 
outsider 09:32 ч Koй мисли за вас бе цигани.Хората си гледат на тях да им е удобно а за "сивия"сектор само мор.Вие и без това не плащате нищо.Даже и тока си не плащате.
MM
на 05.08.2006 г.
0
 
 
ЦСКА плаща 100 000 евро за Владислав Златинов ЦСКА ще плати 100 000 евро за нападателя на Локомотив (Пд) Владислав Златинов. ЦСКА плаща 100 000 евро за Владислав Златинов ЦСКА ще плати 100 000 евро за нападателя на Локомотив (Пд) Владислав Златинов. Това стана ясно снощи, след като босът на "армейците" Васил Божков е изявил готовност да брои сумата на тима от "Лаута". По-рано през деня президентът на "черно-белите" Емил Наков заяви пред "Меридиан Мач", че няма да пусне Златинов в ЦСКА без пари. "Не сме навити да правим бартер, освен ако не ни върнат Георги Илиев", заяви Наков. Емил Наков: "Чакаме пари за Златинов" Ако от "Армията" искат бартер, нека ни върнат Георги Илиев, каза шефът на Локо (Пд) Президентът на Локомотив (Пд) Емил Наков коментира пред "Меридиан Мач" възможността Владислав Златинов да премине на "Българска армия". „Няма да пуснем Влади Златинов в ЦСКА без пари. Трябва да има фиксирана цена, за която тепърва може би ще се договаряме с ръководство на "червените". Оттам ни казаха, че в момента г-н Васил Божков е в чужбина, така че са невъзможни каквито и да било преговори“, заяви президентът на Локомотив (Пд) Емил Наков по повод евентуалния трансфер на младия футболист при „червените“. Както е известно, заради контузиите на Гийом и Фуртадо в момента „армейците“ разполагат само с един чист нападател в лицето на Мирослав Манолов. „Що се касае до размяна, то такава е възможна, но само срещу качествен футболист, какъвто безспорно е Георги Илиев или някой от тези, които вече дадохме на ЦСКА. Не може и да става дума за бартер срещу Ангел Йошев, който, до колкото съм запознат, дори вече не е собственост на „армейците“, добави Наков. „Разбираме моментното затруднението на ЦСКА откъм нападатели, така че сме готови да им помогнем“, завърши шефът на „черно-белите“.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Левски разгроми Локомотив при 15-годишните
Ботев уреди документите на нов футболист
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: