Освежават "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
09:10 / 05.08.2006
985
Главният секретар на клуба Атанас Узунов лично задвижва въпроса с освежаването на стадиона и по-конткертно на главната трибуна на стадиона в парк "Лаута". До мача с Берое е залегнала задачата ВИП ложата да е изцяло в седалки, рекламиращи генералният спонсор на отбора "Алианц" България. За останалата част от местата на главната трибуна ще бъдат прикачени нови седалки, без цели облегалки. В плана за освежаване на съоръжението е залегнало и обличането на козирката в черно.

Междувременно само бразилецът Алекс да Силва получи картотека за утрешния мач с Рилски спортист. От новите попълнения без проблем са Йордан Милиев и Данаил Бачков. Засега от ръководството са отказали на ЦСКА за привличането на Владислав Златинов. Според шефовете на Лаута неможе да става и дума за бартер между бившият играч на Пирин (Благоевград) и играчите на Конелиано Ангел Йошев и Румен Горанов, чийто права държат именно армейците.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 29


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).