В Родопа колят коч за Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
09:53 / 05.08.2006
912
Смолян е настръхнал за здрава битка с Ботев (Пд). Двата тима се бориха до последно миналата година за оставане в елита. За да върви всичко по мед и масло, в Родопа заклаха коч на стадиона в квартал Райково. Месото от курбана ще бъде дарено на Дома за старци в село Фатово. Тимът е окрилен, тъй като ще бъде изведен в първия си мач за сезона от треньора Павел Панов.

Големият футболист на Левски от 70-те и 80-те години бе опериран в "Пирогов" и не бе с тима през последните две седмици, но се завърна за срещата с Ботев. Отборът бе подсилен от Костадин Дяков (Левски), а Стефан Учиков получи жълтата си карта и бе картотекиран в последния момент.

Гаф попречи на Ботев да използва завърналия се в тима Емил Урумов - Шивача. Ръководството не успя да картотекира 23-годишния нападател, който забрави да донесе своя снимка. Администраторът на жълто-черните Илко Бекяров бе принуден да остави документите му в Пловдив. Другият проблем на треньора Светослав Гърков е наказанието от миналия сезон на защитника Васко Василев. За неговия пост вариантите са Георги Аврамов и Илиян Гаров.

Наблюдавахме два мача на Родопа, но самият факт, че картотекираха 11 нови футболисти, показва, че може да има изненади в техния състав - каза Гърков.

Информацията е на агенция "Фокус".


Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).