ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вземат специални мерки за сигурност за предстоящата футболна среща между отборите на Родопа и Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:10 / 05.08.2006Коментари (2)906
Областна дирекция “Полиция” предприема специални мерки за сигурност за недопускане на инциденти на предстоящата футболна среща между отборите на “Родопа” - Смолян и “Ботев” – Пловдив, която ще се състои днес от 18 ч на стадион “Септември” в смолянския квартал "Райково", предаде радио “Фокус” – Смолян.

За тази цел същия ден ще бъде спряно движението по ул. ”Коста Аврамиков” за всички моторни превозни средства от 16 ч. Улицата ще бъде отворена за движение на автомобили след края на футболната среща и изтегляне на феновете от района на стадиона. За паркиране на автомобили ще се използва главна пътна комуникация в отсечката от ОКС до кръстовището на “Карлък”. От сектор КАТ-Пътна полиция приканват гражданите на Смолян да ползват градския транспорт, предвид ограничените паркоместа.

Предвид недопускането на преки контакти между фенове на двата отбора е въведена следната организация на пропускане на зрители: почитателите на ФК “Родопа” ще влизат на стадиона от западната страна откъм бензиностанция “Лук ойл” и откъм паметника; почитателите на “Ботев” - Пловдив ще влизат от източната страна на стадиона от ул. ”Коста Аврамиков”. На стадиона няма да бъдат допускани лица, които носят забранени предмети: оръжия и предмети, които могат да се използват като оръжие; спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества; бутилки, чаши или кани, произведени от чуплив или особено твърд материал, включително и бутилки над 500 мл; обемисти предмети като стълби, столове, сандъци и куфари; сигнални ракети, светещи тела и други пиротехнически предмети; знамена и дръжки за плакати по-дълги от 1 м и с диаметър по-голям от 1 см; механично задвижвани съоръжения, предизвикващи шум; алкохолни напитки от всякакъв вид и животни.

Също така няма да бъдат допускани непълнолетни посетители без пълнолетен придружител и лица, употребили алкохол или друго упойващо вещество. На стадиона ще бъдат пропускани посетители, съобразно капацитета на спортното съоръжение и няма да бъде допуснато да има правостоящи зрители. 10 минути преди началото на футболната среща ще се преустанови допускането на зрители. При извършване на нарушения на обществения ред и хулигански прояви, служителите на реда ще действат според законовите разпоредби и ще бъдат безкомпромисни към извършителите






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 07.08.2006 г.
0
 
 
to niama hora -te ohrana....smiahhhhh
pi6tov
на 05.08.2006 г.
0
 
 
A sa riasani karabini 6te proveriavat li?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Ботев уреди документите на нов футболист
Спешен ремонт на "Колежа" преди мача с Левски
Станислав Генчев: Ботев е изключително добър отбор, ще бъде интересен мач
Ботев предложи 300 000 евро за нападател, офертата е отказана
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: