Рилецо идва в Пловдив без двама титуляри

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:13 / 05.08.2006
611
„Не тръгваме за Пловдив обречени, въпреки че Локо (Пд) е класен състав. Аз мисля, че ние имаме своите шансове. Ще се стремим да покажем добрите игри от миналата година и нека по-достойният тим победи", изказа мнението си преди дебюта в първенството треньорът на Рилски спортист Иван Маринов.

Сериозен проблем пред „скиорите" се явява наказанието на двама основни футболисти, изнесли тежестта на мачовете през миналия сезон. Това са защитникът Крум Крумов и халфът Асен Чалъков. Двамата изтърпяват санкция от изтеклия сезон. В последния момент ще стане ясно дали новите чуждестранни попълнения -грузинецът Владимир Какашвили и бразилският нападател Фабио Сантос ще вземат участие в мача.

На вратата ще застане безспорният № 1 младежкият национал Пламен Петров. В защита официален дебют се очаква да направи левият защитник Милен Щърков, а за титуляр е гласен и друг младок - 21 -годишният Стефан Карагеоргиев.

Информацията е на агенция "Фокус".


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).