Локомотив с очаквана победа над Рилецо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (72)
21:44 / 05.08.2006
2841
Локомотив започна новото ни първенство с домакинска победа над Рилски спортист с минималното 1:0. Единственото попадение за "смърфовете" отбеляза Илами Халими в 36-тата минута след центриране отдясно на Явор Въндев. В началото на мача Локомотив взе инициативата като с пропуск се отличи Халими който на три метра от вратата стеля, но вратарят на гостите отрази. В 28-та минута Мартин Сечков учели горната греда на вратаря Петров след перфектно центриране отляво.

Тимът на гостите остана с човек по-малко на терена, след червен картон за Пътников за грубо нарушение срещу откъсващия се сам срещу вратаря Въндев.

В 68-та минута съдията Кольо Данев не отсъди дузпа за домакините. 87-та Златковски нацели с глава горния стълб зад вратаря Петров. В последната отново той остана сам срещу вратаря, но се засуети и стреля неточно.

След срещата треньорът на домакините заяви, че е доволен от срещата защото за него са били най-важни трите точки на старта. Той даде и яснота около казуса Влади Златинов като допълни, че се водят преговори на ниво президенти и до два дни ще има развитие по въпроса.


Виж коментарите (72)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).