Ръководството на Локо бойкотира феновете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (79)
09:04 / 07.08.2006
2875
Пълен контрол с цената на всичко се опита да наложи ръководството на Локомотив Пд на своите фенове преди първата среща за новия сезон срещу Рилски Спортист. Освен че без предупреждение билетът за вход бе увеличен с 1 лв., на феновете им бе отнет гласа да изкажат мнението и да зададат въпросите си по единствения възможен начин - чрез трансперант. Лидерите на черно-бялата агитка бяха подготвили именно такъв, в който задават точно въпроса, който ги вълнува: "До кога неяснота около отбора и стадиона"? Без съмнение запалянковците са засегнати за тотално прекъснатата връзка между тях и ръководството, като кулминацията на всичко бе отборът, който потъна в забрава в Италия, а шефовете от Лаута демонстративно отрязоха всички връзки с отбора, включително и недоволстваха от отделните опити за осъществяване на връзка с Италия от страна на фенове.

Преди срещата с Рилски Спортист явно в комбина с ръководството, органите на реда не са позволили внасянето на трансперанта, който феновете щяха да покажат повреме на срещата. Нещо повече. Полицията лично е съпроводила инициаторите до кабинета на президентът Емил Наков, който е забранил внасянето и показването на текста. И въпреки всичко, макар и пред тези фенове, кюстендилецът не е пожелал да отговори на въпроса, който всички фенове задават. Какво става с отбора? Докога с неяснотите? Докога феновете ще бъдат персона нон грата от това, което се случва в любимият им клуб? Докога???



Виж коментарите (79)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).