Подновиха договора на изпълнителния директор на Спартак Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:19 / 10.08.2006
560
Ръководството на Спартак (Пд) поднови договора си с изпълнителния директор на клуба Людмил Божилов. Контрактът на специалиста изтичаше в края на месец август. Днес обаче след бързи разговори договорните отношения между Божилов и клуба са удължени с 1 година. Утре той ще пътува до БФС, за да картотекира групата от 24-ма футболисти, които ще бъдат записани за новия сезон.

В същото време заради претърпяна автомобилна катастрофа юношата Весели Филипов ще остане под медицинско наблюдение в рамките на 1 седмица и ще пропусне двубоя срещу Марица. Днес Марин Бакалов заяви, че няма представа кога Филипов ще поднови тренировки с отбора. Голаджията е с натъртвания и шина на левия крак.

Мачът с Марица пропускат още Николай Павлов и Ангел Тумбев, които са с травми. Васил Терзиев трябва отново да мине медицински изследвания преди да поднови тренировки с тима. От днес Емил Стоев се включва в тренировките на отбора, като има вероятност да попадне в групата за мача с Марица.

Информацията е на spartakpd.info.`


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).