Директор на Локомотив: В момента сме фокусирани върху две много важни неща

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:06 / 27.09.2023
5154
Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Павел Колев бе през уикенда в Букурещ на среща с колегите си, с които е завършил образователните програми на Академията на УЕФА. Въпреки това той призна, че е гледал много внимателно двубоя на черно-белите срещу Славия. Колев даде интересно мнение относно състоянието на Локомотив, целите и плановете за бъдещето.

"Дали имаме набелязани играчи за зимния прозорец? Позиции да, имена не. Тук пипаме с кадифени ръкавици и хирургични инструменти, тъй като всичко зависи от структурирането на бюджета, изграждане на йерархия и преструктуриране на заплатите, а привличането на нови играчи не е на всяка цена. Ние се водим от идеята, че разполагаме с достатъчно добри футболисти, които все още не са разкрили пълния си потенциал", заяви пред "Тема спорт" Павел Колев.

"При всички положения, ако искаме да останем там, където сме в момента, или поне да участваме в разпределението на местата за евротурнирите, то трябва да се подсилим през зимата. Целта е до средата на октомври, т.е. доста преди отварянето на трансферния прозорец да имаме набелязаните конкретни имена и да сме провели разговори с клубовете им, с тях, да сме ги гледали на живо, както и да сме добре запознати с техните чисто човешки характеристики", допълни шефът на черно-белите.

"Инициативата идва изцяло от Александър Томаш, който много държи да знаем какви са те и извън терена, защото за него на първо място стои въпросът да се запази отличната атмосфера в съблекалнята. В момента сме фокусирани върху две неща – да запазим отбора в този му вид за по-дълго време и да убедим футболистите, че това удоволствие, което изпитват, е плод на екипна работа", каза още изпълнителният директор на лидера в Първа лига.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).