Томаш: Можем да победим всеки отбор! Жалко, че изгоряхме с Хорхе за мача с ЦСКА

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
23:10 / 27.09.2023
6707
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш заяви, че е горд със своите футболисти след равенството 1:1 срещу Лудогорец в Разград. Специалистът обаче призна, че точката се дължи най-вече на глупостта на вратаря на домакините Симон Слуга, който направи груба грешка.

Ето какво каза наставникът на черно-белите след края на двубоя на  “Хювефарма Арена":

Ключът за равенството беше глупостта, която направи теухният вратар и ситуациите, които Лудогорец не можаха да реализират.

Но аз съм много горд с моя отбор. Ние дойдохме тук и играхме срещу най-добрия отбор в България за последните 12 години. И смея да кажа - с най-добрия български треньор за последните години. Това са важни неща, които аз отчитам.

Много съм горд и от това, че на моменти ние играхме като равен с равен. Но ной-важното искам да кажа, че съм горд заради това, че не избягахме от това, което се опитваме да правим през цялото време. Въпреки индивидуалната класа на футболистите на Лудогорец. Виждаде какви играчи излизат и какви влизат. Ние от първата до последната минута се опитвахме да играем футбол и да се надиграваме срещу най-добрия отбор в България. Това означава, че футболистите все повече и повече започват да вярват в собствените си качества, в целия процес, но най-вече в колектива.

Ние сме отбор, който може да победи всеки. Не е важно това, че в момента сме на първо място. Важно е къде ще бъдем в края на първенството.

Всеки един футболист е важен. Митко Илиев е фундаментален за нашия отбор като присъствие в съблекалнята. Ще направим с лекарския щаб всичко възможно да го възстановим за мача с ЦСКА. Проблемът е, че днес изгоряхме с Хорхе Сегура, но няма да коментирам фактори, които не зависят от мен.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).