Кадрови проблеми в Спартак преди малкото пловдивско дерби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
13:33 / 10.08.2006
759
Днес новият старши треньор на Спартак Марин Бакалов даде първата си пресконференция. На нея той заяви, че доста бързо е станало неговото назначаване на поста старши треньор, има представа за качествата на футболистите и за сголбяването на състава. Целта на Спартак да играе добър футбол, защото има изградено ядро от опитни футболисти, допълни още Бакалов.

За предстощото пловдивско дерби с Марица Марин Бакалов няма да може да разчита на Николай Павлов, Ангел Тумбев, Емил Стоев и Васил Терзиев които са с травми, Веселин Филипов е наказан. В същото време халфът Дани Кики e на проби в Славия. Кики не пожела да подпише първи професионален договор със Спартак, след като излезе от юношеския отбор. Марин Бакалов заяви, че до няколко дни ще стане ясно дали "белите" ще го харесат. Ако това се случи Славия трябва да заплати обещетение на Спартак (Пд). Капитан на отбора на Спартак ще бъде Тодор Симеонов.


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).