Марица вкара в 30-ата секунда, но падна за четвърти пореден път

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:57 / 29.09.2023
1006
Марица загуби гостуването си на лидера Септември в София с 3:1. Двубоят от 11 кръг на Втора лига се игра на стадиона в квартал “Драгалевци".

От лагера на жълто-сините се оплакаха от доста кадрови проблеми. Заради контузии мача пропуснаха капитанът Валери Домовчийски, халфът Мартин Газиев и вратарят Илия Николов.

Още в 30-ата секунда Марица поведе след бърза контра. Георги Трифонов от фланга центрира по земя на първа греда, а Станислав Маламов засече и прати топката в мережата за 0:1.

Четвърт час по-късно Ифеани Дейвид от гостите бе заменен принудително заради контузия.

В 36-ата минута след центриране от корнер домакините изравниха, като точен беше капитанът Асен Георгиев.

Йордан Йорданов отбеляза за 2:1 в последната минута на полувремето, след като получи центриране от фланга около точката на дузпата и с много силен удар в центъра на вратата реализира.

Пловдивчани останаха с човек по-малко в 59-ата минута, след като втори жълт картон получи Свилен Щерев.

Малко по-късно домакините стигнаха до трето попадение. Резервата Димитър Костадинов бе точен за 3:1 и на практика реши мача в полза на своя отбор.

Марица заема 12-то място в класирането с 13 точки. Тимът е в серия от 4 поредни загуби, като в тези двубои кършиякалии отбелязаха само един гол. В следващия кръг “жълто-сините" имат трудно домакинство на друг претендент за Първа лига – Добруджа.

Марица игра в състав:

Петър Начев, Атанас Ташолов, Димитър Аврамов, Мирослав Пушкаров, Соломон Джеймс, Свилен Щерев, Ифеани Дейвид (Милен Танчев), Стефан Попов (Христиан Димитров), Станислав Маламов (Илиян Йорданов), Веселин Марчев (Божидар Шехов), Георги Трифонов (Ангел Пеев).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).