Спартак глобява нападател

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:01 / 11.08.2006
445
Нападателят Веселин Филипов ще бъде глобен от ръководството на Спартак заради отсъствието си от тренировка, довело до автомобилна катастрофа, информира сайтът на клуба. В следствие на инцидента голаджията ще пропусне поне месец от тренировките на отбора. "Филипов ще бъде глобен, защото без уважителна причина пропусна тренировка на отбора. Катастрофата е следствие от неговото неявяване", коментира Марин Бакалов.

В същото време халфът Дани Кики замина на проби в Славия. Кики не пожела да подпише първи професионален договор със Спартак, след като излезе от юношеския отбор. Марин Бакалов заяви, че до няколко дни ще стане ясно дали "белите" ще го харесат. Ако това се случи, Славия трябва да заплати обезщетение на Спартак.

Марин Бакалов обяви днес, че няма поставена конкретна цел от ръководството за атака на "А" група. "Ако се отвори такава възможност обаче няма да се откажем. Говорихме с шефовете, че искаме да печелим само и единствено с игра на терена и когато имаме готов отбор тогава да мислим за нещо по-сериозно", коментира Бакалов.

Новият треньор на "синьо-белите" остана без нападение, след като стана ясно, че Емил Стоев няма да се възстанови за мача, а Веселин Филипов е на легло. Единственият напълно здрав нападател е Евгени Курдов, като ще се прецени и състоянието на Ивайло Димитров за мача с Марица. Аут от дербито в неделя са Николай Павлов, Ангел Тумбев и Васил Терзиев.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).