Напрежение в Берое преди дербито с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:18 / 29.09.2023
2479
Странна публикация бе качена във facebook страницата на Берое (Стара Загора). От нея става ясно, че дългогодишният медиен екип на "заралии" се отделя от клуба.

В продължение на десетилетие екип от старозагорци поддържаше страницата на "зелените" в социалните мрежи, както и официалния сайт на клуба.

На този етап не е ясна причината за раздялата. Под самия пост има десетки коментари, в защита на местните хора от медийния екип, като за тях се е застъпил и Ваня Джаферович.

Ето пълния текст на поста в оторизираната страница на Берое, без редакторска намеса:

Здравейте, за наше огромно съжаление трябва да ви уведомим, че тази страница отново ще бъде със статут на "НЕОФИЦИАЛНА“! Тя е една от първите във Facebook, посветена на български футболен отбор и създадена от нас преди повече от 15 години. През 2013 г. тя бе предоставена за нуждите на клуба и бе използвана с нашето съгласие. През същата година ние дарихме на ПФК "Берое“ пълните права и документация на сайта beroe.bg , към който нямаме и няма да имаме никакви претенции.

За всички 23 години от съществуването на Beroe Online ние сме доказали многократно своя професионализъм, коректност и най-вече любов към нашия клуб! Никога не сме го предали – няма да го направим и сега! Винаги сме работили и давали всичко, което е по нашите сили, за да представим пред вас неофициална –в първите години, а в следващите официална, но най-вече достоверна информация.

Със сигурност не сме перфектни и сме правили много грешки през годините, но това са били нашите възможности. Зад нас стоят стотици хиляди снимки, видеа, думи, преки излъчвания с глас и картина от България и света…но вие ни познавате добре и няма нужда да се представяме повече…

Все още не сме решили как и дали ще продължим, но със сигурност няма как да оставим целия си труд в ръцете на хора, които с лека ръка биха го затрили днес, утре или след време. Социалните мрежи и YouTube каналът, създадени от нас, са собственост на всички фенове на "Берое“ и няма как те да бъдат използвани за лични облаги! Няма как да позволим в тях да бъде публикувано уронващо престижа на любимия ни клуб съдържание! Никога!

Никога не сме ви подвеждали, обещавали нереални за възможностите ни неща или обявявали неистини! Не го правим и сега. Просто в този филм няма да участваме!

Държим да отбележим изрично, че нямаме нищо против нито един от настоящите играчи или треньори. Пожелаваме успех на отбора не само в предстоящия мач срещу "Ботев“, а и до последната среща, в която те играят.

С цялата си отговорност обявяваме, че при други обстоятелства решението ни щеше да бъде различно. Вярваме и сме убедени, че това решение е правилно. Знаем, че само така можем да съхраним тази част от славната история на "Берое“. Само и единствено заради най-ценното богатство на клуба – верните до болка фенове!

Винаги за "Берое“! От екипа на Beroe Online, написаха във facebook страницата на Берое, която има над 67 000 последователи.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).