Локомотив Пд падна тежко с 3:0 от ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (225)
09:21 / 14.08.2006
4274
Пловдивският Локомотив не успя да укаже добра съпротива на носителят на Суперкупата на България ЦСКА и загуби двубоя от втория кръг на А ПФГ, който се игра вчера на столичния стадион "Българска армия".

Още в началото на първото полувреме и двата отбора се впуснаха в динамична игра с много добри отигравания и от двете страни. В 34-минута Илами Халими мощно нахлу в наказателното поле на “армейците” и удари напречната греда зад Ивайло Петров. "Червените" обаче отговориха бързо и в 40-та минута Велизар Димитров бе точен при подаване от Тиаго Силва. Само минута по-късно и бившият футболист на Локо Пд Александър Тунчев бе точен с глава, след изпълнение на корнер и направи резултата 2:0.

Началото на второто полувреме донесе и поредният гол за ЦСКА. В 46-та минута главният съдия на двубоя Александър Костадинов отсъди пряк свободен удар за домакините от ляво на вратата на Колев. След последвалото разбъркване защитата на пловдивчани не бе на нужното ниво и Сергей Якирович оформи класическото 3:0. До края на мача резултатът се запази, въпреки че гостите успяха да създадат няколко опасни положения пред вратата на ЦСКА.


Виж коментарите (225)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).