Заплашват Локо Пд с наказания, клубът и феновете с декларации

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (80)
16:23 / 14.08.2006
1682
Локомотив Пд е реално заплашен да понесе сериозни наказания, заради въведеният в протокола на главния делегат инцидент, повреме на футболната среща. Органите на реда задържаха след футболната среща между ЦСКА и Локомотив Пд 15-годишен запалянко, който според тях е нанесъл удар над полицай повреме на мача. Униформеният си е извадил медицинско, а случката е описана в докладите на срещата.

Малолетният хулиган е Кирил Георгиев Георгиев и е с адресна регистрация в гр. София, ж.к. "Суха река". Лицето е напълно непознато сред черно-белите среди, включително не членува в централнтият фенклуб на пловдивските "железничари". За софийската фенгрупа "София-клуб" хлапакът е напълно неизвестен. На базата на това днес фенклубът на Локомотив и ПФК Локомотив Пловдив 1936 подготвиха своите декларации, с които да изкажат своето становище по случая. И двете страни са единодушни, че става дума за чиста проба провокация, с която се цели да се злепостави клубът и неговите фенове.


Виж коментарите (80)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).