Националите направиха нулево равенство с Уелс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:04 / 16.08.2006
476
Националният отбор на България направи нулево равенство като гост на Уелс в приятелска среща, която се игра вчера на "Либърти Стейдиъм" в Суонзи. Този мач бе генералната репетиция на Стоичковата чета преди евроквалификациите, които започват след по-малко от 20 дни.

Нашите момчета направиха редица пропуски, като най-много положения и най-забележим на терена бе Димитър Бербатов. Стоичков изпробва първо схемата с един нападател в лицето на Янкович, а по-късно промени тактиката, като премина към култовата формация 4-4-2.

Домакините също имаха шансове за гол на няколко пъти. Българската защита и особено вратарят Георги Петков показаха отлична игра и не допуснаха гол в нашата врата.

Въпреки липсата на гол, националите ни се представиха добре и дадоха надежди за едно добро представяне в квалификациите. Първият мач от квалификациите за Евро 2008 е на 2 септември срещу Румъния в Констанца. 4 дни по-късно пък сме домакини на Словения.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 29


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).