Феновете на Локо с протестно шествие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (203)
09:32 / 17.08.2006
3288
Привържениците на Локомотив Пд ще организират протестно шествие днес от 16:30, съобщи президентът на фенклуба Диан Колев. Ултрасите на “черно-белите” взеха това решения на управителен съвет.

Шествието ще се състои до стадиона в парк “Лаута” и ще бъде предавано директно по "Канал 3". Първоначално запалянковците са имали идея да изразят протеста за наказанието на любимият им отбор да играе два мача при закрити врати в София, но са променили решението, след разговор с директора на ДНСП ген. Валентин Петров. Двете страни са се разбрали събитието да остане в Пловдив, за да не се стигне да ексцесии. По време на заседанието на Изпълкома, който ще състои утре пред сградата на БФС ще присъстват изпълнителният директор на “смърфовете” Емил Наков и представители на ръководството на фенклуба на “железничарите”, които ще внесат протестно писмо от името на привържениците до БФС.


Виж коментарите (203)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).