Стойне Манолов: Това, което се случи с Локо на "Тича", е безобразие! Срам за българския футбол!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:38 / 10.10.2023
5394
Бившият собственик на Царско село и шеф в ЦСКА Стойне Манолов коментира актуалните теми около случващото се в българския футбол. Бизнесменът изгледа от ложата на "Лаута" дербито от 12-ия кръг между Локомотив Пловдив и ЦСКА-София, а след това бе на националния стадион за вечното дерби между Левски и ЦСКА-София. Стойне Манолов бе в компанията на новия административен директор на Ботев (Пд) Радостин Кишишев по време на гостуването на жълто-черните на ЦСКА 1948.

"И двата отбора във вечното дерби играха слабо. Имах по-големи очаквания от ЦСКА. Може би те сами вдигнаха тези очаквания след победата над Локо Пловдив. Трябва обаче да се отчете, че и Локо не играха толкова добре в този мач и ЦСКА се помисли, че е станал много силен", заяви пред "Тема Спорт“ бившияг футболен шеф.

"Първенството изглежда по-равностойно, защото Лудогорец направиха повече грешки. Затова изпъкват Черно море и Локо Пловдив. Но това, което се случи с Локо Пловдив на "Тича“ в събота вечер, беше безобразие. Срам за българския футбол. Говоря за съдийството, отвратителна работа. Не дадоха чиста дузпа на Локомотив, после изгониха двама техни играчи. Дадоха и над 10 минути продължение. Все едно гледахме мача на Лудогорец срещу Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив. Докато има президенти на клубове в Изпълкома, винаги ще е така", допълни още Стойне Манолов.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).