Оставиха "Черноморец" в А група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
11:03 / 18.08.2006
584
Вчера в сградата на БФС се проведе заседание на Изпълнителния комитет на което бяха взети следните решения:

- отменя наказанието на Локомотив (Пд) от два мача без публика.Случая се връща за разглеждане от Дисциплинарната комисия.

- назначава комисия, която ще разгледа действията на делегатите на двубоите Левски – ЦСКА (Суперкупа) и ЦСКА – Локо (Пд) (2-и кръг на „А” група) за недокладвани ексцесии.

- оставя без уважение жалбата на Ивайло Дражев за спиране от участие в първенството на „Б” група на отборите на Нафтекс (Бургас) и Черноморец (Бургас).

- потвърждава се служебната загуба с 0:3 и отнемането на 3 точки от актива на Черноморец (Бургас-София) за отложения мач с Левски от 1-ия кръг на „А” група.

- потвърждава се служебна загуба с 0:3 на Черноморец (Бургас-София) за мача с Вихрен от 2-ия кръг на „А” група.

- трансферният период за българските клубове се удължава до 31 август(досега 15 август).

- докато стадионът в Сандански бъде лицензиран, Вихрен се задължава да посочва по два лицензирани стадиона за домакинствата си.

- създава се Търговско дружество.

Така БФС остави "Черноморец" в А група и преотвратни възможни размирици утре на стадион Локомотив в Пловдив. Това заседание имаше за цел да вземе няколко важни решения и членовете на изпълкома на БФС намериха начин да "минат между капките". На излизане от заседанието Лечков заяви, че са взели решения така, че всички да останата доволни.


Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 29


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).