Локомотив Пд без Халими срещу Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (106)
12:50 / 18.08.2006
1565
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Аян Садъков ще реши в последния момент дали да използва голмайстора на тима Илами Халими в мача със Славия от третия кръг на А група.

Той ще може да използва в двубоя с "белите" бразилеца Даксон, чийто документи пристигнаха и бе картотекиран в БФС. Аян Садъков призова играчите да играят мотивирано срещу Славия пред своята публика, или при затворени врати, но да победят.

Генералният секретар на клуба Атанас Узунов призна, че и тази седмица картотека няма да получат новите попълнения Аршинков и Йошев. Той засегна и темата с наложеното от Дисциплинарната комисия на БФС наказание на клуба, което е лишаване от домакинство за два мача.

Той поясни, че Локомотив ще създаде необходимата организация за осигуряването на реда по време на срещата със Славия в Пловдив в случай, че се играе при затворени врата.

Клубното ръководство смята да заведе съдебно дело срещу областна дирекция "Полиция" в София за причинени щети в размер на 10 000 лева, ако наказанието на клуба остане. Информацията е на оспор


Виж коментарите (106)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).