Кметът изпрати поздравително писмо до Наимова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
15:21 / 18.08.2006
1212
Кметът на Пловдив д-р Иван Чомаков изпрати поздравително писмо на пловдивчанката Тезджан Наимова, която донесе два златни медала на България от Световнот първенство по лека атлетика за юноши и девойки до 19 години.

"Ти ни направи горди от това, че сме пловдивчани. Благодаря Ти от името на всички съграждани и лично от мое име!", пише в писмото си кметът.
"Да започнеш спортната си кариера със световни титли е изключително постижение. Ти вече се превърна в пример за всички млади български спортисти и накара светът да стане на крака пред националния ни химн. Със своя изключителен дух доказа, че България трябва да бъде мерило за световната лека атлетика и в бъдеще.
Бъди ни здрава и продължавай да работиш със същия младежки ентусиазъм. Убеден съм, че Твоето име ще бъде изписано на още на много световни титли. Нека вярата в себе си, упоритостта и волята бъдат твоите верни съюзници!", гласи още поздравителния адрес до Наимова.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 29


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).