Ботев без кадрови проблеми за днешния мач

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
12:36 / 19.08.2006
636
Без кадрови проблеми в отбора заминаха футболистите на Ботев Пд за днешния си двубой с Черно море в морската ни столица. Някои от играчите се оплакват от дребни болежки и настинки, но въпреки това всички отпътуваха към Варна.

Клубът е изплатил по 600 лева премия на футболистите за победата над Беласица миналата седмица. Още толкова са обещани на "канарчетата" при нова победа днес.

Според непотвърдена информация президентът на "жълто-черния" клуб Христолов продължава да търси спортна фигура, който да се грижи спортно-техническите дела. Ветеранът от 80-те години Славчо Хорозов е получил предложение да поеме наскоро освободения от Коце Костадинов пост. Хорозов, който преди няколко години бе на работа в клуба, е отказал офертата на този етап, като се е мотивирал с лични проблеми и е поискал отсрочка за окончателния си отговор. Информацията е на botev1912.com.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).