Стюарди ще помагат за опазването на реда на Локо Пд - Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
12:39 / 19.08.2006
606
Стюарди ще помагат на полицията за охраната на реда по време на утрешния мач между Локомотив (Пловдив) и Славия. Това съобщи генералният секретар на "черно-белия" клуб Атанас Узунов. Той поясни, че стюардите ще бъдат излъчени от самите запалянковци. Самите фенове са обещали да им оказват съдействие.

Тези мерки се предприемат, за да се избегнат всякакви ексцесии причинени от зрителите по време на двубоя.

Локомотив (Пловдив) бе наказан от Дисциплинарната комисия на БФС с лишаване от домакинство за две срещи и глоба от 3000 лева. Мотивът за санкцията бе, че по време на мача с ЦСКА в София в неделя привърженик на пловдивския тим е ударил полицаи с камък. На свое заседание Изпълнителният комитет на БФС отмени санкцията, като възложи на Апелативната комисия на БФС да разгледа подробно този инцидент и да излезе със съответните решения.

Освен това на стадион "Локомотив" предстои монтирането на допълнителни камери за видеонаблюдение. С тях ще може да се заснемат зрителите, които нарушават реда по време на мачове и ще бъдат предавани на органите на МВР.

Старши треньорът на локомотивци Аян Садъков ще реши в последния момент дали да пусне в игра македонецът Илами Халими, който се оплаква от контузия. Има голяма вероятност дебют за "черно-белите" да направи получилият картотека в БФС бразилец Даксон. Информацията е на Нетинфо.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).