Локо (Пд) оскъпява билетите с лев заради Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
15:32 / 19.08.2006
983
Ръководството на "Локо" (Пд) увеличи цената на билетите за днешното домакинство на "Славия". Така вместо обичайните 2 лв. запалянковците, дошли на стадиона в в парка "Лаута", ще плащат по 3. Генералният секретар на клуба Атанас Узунов обясни, че цените вече ще бъдат определяни в зависимост от съперника.

"Славия" е голям дразнител, а и очакваме поне 10 000 души да дойдат да ни подкрепят след скандала с наказанието ни", коментира Узунов.
Треньорът Аян Садъков включи в групата новите попълнения Даксон и Румен Горанов, както и възстановяващия се от травма Илами Халими. Македонецът обаче може да не играе и да бъде запазен за градското дерби с "Ботев" следващата седмица.

Една промяна пък ще направи треньорът на "Славия" в стартовия състав в сравнение с мача срещу "Черно море" (1:1) миналия кръг. В игра се завръща изтърпелият наказание халф Саша Симонович. Той заменя получилия червен картон Николай Димитров. Така "белите" ще излязат само с 1 нападател в Пловдив - Тодор Колев. За титуляр в защитата бе предвиден и Мартин Керчев, но той е с травма на глезена и ще остане на резервната скамейка. Информацията е на в."Сега".


Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).