Локо Пд пропусна победата над Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (60)
21:56 / 19.08.2006
2360
Локомотив Пд и Славия завършиха при нулево равенство днешния двубой от третия кръг на А ПФГ. При изключително висока температура на стадион Локомотив пловдивчани показа добра игра и единствено лошият късмет им попречи да вземат трите точки. Те са и тези, които трябва да съжаляват повече за нулевия резултат.

"Черно-белите" имаха повече положения, но не успяха да реализират нито едно от тях. В едно от тях в 18-та минута Явор Въндев изведе Златинов в отлична позиция, но той стреля високо над вратата на гостите. Второто полувреме пък пловдивчани отбелязаха две греди. При първата ситуация новодошлият в Локомотив Пд Даксон да Силва нацели гредата, след което и Халими имаше малшанс и пропусна гола. Стоян Колев отново показа уменията си и спася атаките на Славия.

Гостите също имаха положения за отбелязване на гол, но и те не достигнаха до такъв. През второто полувреме главният съдия на мача Антон Генов отмени гол на гостите заради засада.

Така седмица преди голямото градско дерби, двата елитни отбора на Пловдив са с равен брой точки, след като днес Ботев Пд загуби от Черно море.

ЛОКОМОТИВ ПД: Колев, Бачев, Самокишев, Илиев, Дос Сантос, Златинов, Халими, Златински, Въндев, Димитров и Христев.
СЛАВИЯ: Петров, Мечеджиев, Джамбазов, Кюмюрджиев, Караславов, Иванов, Рангелов, Стойков, Илиев, Симонович и Колев.


Виж коментарите (60)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).