Капитанът на Локомотив с огромна саможертва, за да помогне на отбора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
10:24 / 17.10.2023
6016
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев е играл на системи при гостуването на Добруджа за Купата на България, спечелено с 4:3 след продължения. Първоначално лидерът на черно-белите не е попаднал в групата за визитата в Добрич.

Причината за това е вирус, като от клуба са преценили Илиев да остане в Пловдив и да се възстанови за двубоя с Берое от Първа лига в петък (20 октомври).

Миналата събота сутринта обаче Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година се почувствал по-добре и след разговор с клубния лекар тръгнал за Североизточна България. Димитър Илиев пътувал с автомобила си до Добрич, отделно от тима.

Преди самия двубой му била влята система и капитанът на "смърфовете" изкарал пълни 120 минути в драмата на стадион "Дружба“. Всиччки в клуба оценяват високо жеста, който Илиев направил и саможертавата, за да помогне на Локомотив, пише "Тема спорт". Нападателят вече се чувствал доста по-добре и се очаква да започне сред 11-те и в двубоя с Берое след паузата за националните отбори.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Локомотив Пловдив бе без 9 свои футболисти при гостуването си на втородивизионния Добруджа.


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).