Халими се маха от Локо след есенния полусезон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
10:51 / 21.08.2006
2037
Нападателят на Локомотив (Пд) Илами Халими ще напусне клуба след края на есенния полусезон, заговори се на "Лаута". Според непотвърдена информация македонецът с албанска кръв вече е влязъл в преговори с елитен гръцки клуб.

Южните комшии предлагали по-добри финансови условия на Халими, отколкото ръководството на пловдивското Локо.

В същото време се разбра, че пловдивчани ще се опитат да продадат вратаря Стоян Колев в Италия през зимата.

Стражът бе пред трансфер в Тревизо, но в крайна сметка клубът не успя да се задържи по административен начин в местния елит и отпадна.

Запознати обаче твърдят, че през януари Колев може да облече екипа не на Тревизо, а на друг отбор от Апенинския полуостров. В "бяло-черния" лагер приеха аристократично равенството със Славия на "Лаута".

"Все пак спечелихме една точка срещу отбор, който се намира в подем. Разбира се, че далеч по-доволни щяхме да бъдем при победа. Но в крайна сметка срещата със Славия завърши 0:0", заяви президентът на Локомотив (Пд) Емил Наков.

От началото на първенството неговият отбор регистрира трудна победа над новака Рилски спортист с 1:0, после падна лошо с 0:3 в Борисовата градина и сега не успя да надвие у дома "белите".

Информацията е на Топспорт.


Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).