Стилиян Петров за националите: Момчетата са в Албания като циркова трупа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:11 / 18.10.2023
1856
Стилиян Петров публикува емоционално обръщение в своя facebook. Легендата на българския футбол се изказа остро по адрес на националния отбор и случващото се в родния футбол.

Ето пълния текст без редакторска намеса:

9 години по-късно…

Гледахме ли последните два мача на българи юнаци? То мазохисти, мазохисти, ама вече и психологически сме изтрещяли. Гледах, и с мъка се опитвах да си обясня, какво означаваше за всички нас националната фланелка. Да, едно момче, от един малък град с голям, дълбок язовир… ама, по-дълбок от проблемите в родния футбол, няма в момента.

Няма подкрепа от фенове, няма го народа, няма интерес, няма настроение, няма Президент - момчетата са в Албания като циркова трупа!

Футболът сме го спрели! Футболната система и отличниците в нея, се опитват с некомпетентните си изявления, да залъжат всички нас. Не били важни резултатите, имаме потенциал, чакаме във времето. Единственото нещо, което ще разберем след 2 години е, че сме по-стари и залъгвани от банда таратутняци! Търсим фирма за ремонт!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).