Локомотив Пловдив избра заместник на Динко Хоркаш

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:44 / 18.10.2023
3273
Сериозна "вратарска сага" се заформя в Първа лига с участието на някои от водещите клубове у нас - Левски, Лудогорец и Локомотив Пловдив. Въпросните вратари обаче са двама - Динко Хоркаш и Димитър Шейтанов от Септември (София).

Шейтанов се представя доста силно през последните месеци за тима от "Драгалевци" и поради тази причина "сините" искат да върнат своя продукт обратно на "Герена". В същото време обаче Локомотив Пловдив иска да привлече стража, тъй като се очаква Динко Хоркаш да бъде продаден и то на Лудогорец.

Очаква се тази сага да се разреши през януарския трансферен прозорец. Много вероятно е обаче на "Герена" да останат с "празни ръце", тъй като Шейтанов би предпочел преминаване на "Лаута", където ще получава повече игрово време и със сигурност ще бъде първи избор за вратар, твърди "Мач Телеграф". Припомняме, че в Лудогорец започнаха търсенето на нов страж, след като и Симон Слуга, и Серджио Падт са доста неубедителни под рамката.

В същото време обаче шампионите трябва да действат бързо за Динко Хоркаш, тъй като сериозен интерес към него проявява бившият му клуб Динамо Загреб, както и отбор от Азия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).