Проспериращ пловдивски съдия ще ръководи пореден мач от младежката Шампионска лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:52 / 20.10.2023
1890
Най-проспериращият български футболен съдия Радослав Гидженов получи ново назначение в европейския футбол. 32-годишният пловдивчанин беше определен от УЕФА за главен арбитър на мача-реванш от младежката Шампионска лига между Партизан (Белград, Сърбия) и Университатя (Крайова, Румъния), който ще се играе на 25-и октомври в сръбската столица.

Помощници на Гидженов ще бъдат Дениз Соколов и Петър Митрев, а все още не е ясно кой ще бъде дежурен делегат на двубоя. Мачът другата седмица е от 19:00 часа българско време и ще се играе на стадиона на Партизан (Белград).

В първата среща преди 10 дни в Румъния младите таланти на Партизан победиха с 1:0 и гледат уверено към продължаване във втория кръг. Младежката Шампионска лига по футбол на УЕФА се провежда в два потока. Първият е групова фаза, в който играят младежките тимове на класиралите се в мъжкия турнир. Вторият поток е на националните шампиони или носители на Купата на страната. Двата потока се събират на общи осминафинали през пролетта на 2024-а година.

Българското участие в турнира на УЕФА за младежите приключи отново в първия кръг, като този път Лудогорец загуби от Динамо (Минск, Беларус) след два мача на свой терен.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).