Спартак Пд ще играе контрола с Левски (Карлово)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:00 / 23.08.2006
681
Поредната си проверка в средата на седмицата организира отбора на Спартак. Няколко дни преди двубоя срещу Нафтекс в Бургас момчетата на Марин Бакалов ще срещнат Левски (Карлово). Мачът ще се играе утре в 18 часа на стадиона в град Баня.

Все още лазаретът на "синьо-белите" е пълен с контузени футболисти. Йонко Неделчев е на инжекции и не се знае дали ще може да се възстанови до събота. Ивайло Димитров се оплаква от разтежение, от Марин Бакалов изрази надежда да се възстанови за мача. Продължава лечението на Емил Стоев и Веселин Филипов. Евгени Курдов също тренира на облекчен режим, но радостната новина е, че няма усложнение на травмата му, въпреки че игра 90 минути срещу Хасково.

Ангел Тумбев се готви на индивидуален режим, а Васил Терзиев има да навасква с подготовката. Николай Павлов започна пълноценни тренировки с отбора, но също трябва да влезе във форма.
В същото време бе взето решение за гостуването в Бургас на Нафтекс да се пътува в деня на мача. Тъй като двубоя е от 20 часа футболистите на Спартак ще имат достатъчно време да починат край морето преди срещата.

Информацията е на spartakpd.info


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).