Тезджан Наимова: Очаквайте още златни медали

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:16 / 23.08.2006
1850
"Очаквайте още златни медали и добри постижения", това заяви на пресконференция в Пловдив вчера Тезджан Наимова - двукратната световна шампионка на 100 и 200 метра за юноши и девойки до 19 години в Пекин. "Вече претръпнах, много хора ме посрещнаха топло и съм много щастлива от това което направих", каза още Наимова. ""Моят живот е леката атлетика, бях сигурна в себе си, и очаквам добри постижения, като трябва да бягам под 11 секунди на 100 метра", допълни шампионката ни. "За бъдеще очаквайте медал от Световното първенство в Япония", сподели амбициите си Наимова.

Личният й треньор Стойко Цонов също не скри своите благоданости към Тезджан Наимова и заяви: "Този успех е напълно заслужен, много съм доволен от успеха й. В България се раждат много талантливи треньори, които откриват млади състезатели", сподели Цонов. Според него рецептата за добри успехи е много усилия и тренировки.

"Тезджан ще стартира в Златната Лига в Берлин (3 септември), като някои малки подробности се уточняват в момента за нейното участие. Подписахме договор с гръцки мениджър, който се казва Йоргос и бе впечатлен от успехите", допълни Цонов.

Младата лекоатлетка ще бяга още на международните турнири в италианските градове Риети на 27 август, и Роверто на 30 август.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 29


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).