БФС обедини Локо и Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:16 / 23.10.2023
3938
Изминалият кръг в родния футбол сътвори истинско чудо. Четирите големи агитки -  Левски, ЦСКА-София, Ботев и Локомотив, се обединиха.

Съединението бе продиктувано от огромното недоволство към управлението на Българския футболен съюз. Феновете намериха интересен начин да изразят ясното си мнение за оставка на ръководството.

Точно в 18-ата минута на мачовете на отборите с най-голяма фенска маса се чуха мощни възгласи срещу БФС, както и призиви за незабавна оставка. На някои от мачовете бяха опънати и огромни плакати.

Минутата не е избрана случайна, тъй като числото 18 символизира годините, през които настоящото управление на БФС е начело на централата.

Разбира се, призивите за оставка са добре дошли за БФС, които с най-голямо удоволствие ще наложат глоби на отборите за "обидни и нецензурни скандирания" и ще напълнат касата с хиляди левове.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).