Фенклуб "Локомотив": Да бъдем разумни на трибуните

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (78)
14:33 / 25.08.2006
3105
Нека бъдем разумни преди, повреме и след вечното дерби между Локомотив и Ботев - най-стойностния сблъсък в първенството ни. Поне откъм трибуните шоуто е гарантирано, а именно тук е моментът да напомним, че никой мач и никое шоу не бива да е за сметка на любимият ни клуб. Поради едни или други причини, на Локомотив е вдигнат мерника, същото може да се каже и за противникът ни край Бирената. Равносметката - вечното дерби е празникът на Пловдив, но нека всичко е в някакви рамки. Призивите за мир между крайните фенове на двата отбора вече станаха рутинни. Ясно е, че някъде из улиците ще се лее кръв, но нека от това да не пати любимият ни отбор. Нека за 90-те минути на стадиона подкрепим здраво любимият отбор по всички позволени начини. А те не са никак малко. Доказвали сме го неведнъж.
Днес се проведе среща между представители на двете фенски страни. От органите на реда все пак са проявили разбиране, относно идеите на двете агитки, които да създадат латиноамериканска атмосфера, но без от това да страдат футболните клубове, както и някои фен или служебно лице.

В крайна сметка този мач няма да е същия без стадионът да е пълен и без футболистите да бъдат подложени на 100 процентова подкрепа през всичките 90 минути. Затова нека мислим за всички онези, които ще дойдат на стадиона. Повечето от тях искат да купят билета си и заедно с най-близките си да преживеят магията на футбола. И след края на срещата спокойни да се приберат по къщите да празнуват или да се умислят за това, което са им предложили 22-мата на терена.
Можем да покажем на България кое е дербито на България - всички знаем как.

Междувременно бившият играч на Конелиано, чийто права ЦСКА притежаваше до днес, вече е собственост на "смърфовете". До края на деня ръководството ще успее да го картотекира и така Аян Садъков да има възможност да го ползва още в големия мач в събота. За да го притежава Локомотив е заплатил на "армейците" сума, която все още не е обявена официално.





Виж коментарите (78)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).