Куп проблеми за Спартак преди мача с Нафтекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:49 / 26.08.2006
825
С куп контузени футболисти заминава утре отбора на Спартак (Пд) за гостуването на Нафтекс в Бургас, пише официалният сайт на пловдивския тим. Общо 19 футболисти тръгват към морето, като някои от тях не са възстановени от травмите си. Евгени Курдов, Ивайло Димитров, Йонко Неделчев и Стоян Терзиев се оплакват от травми и до последно не се знае дали ще вземат участие в мача. Изнедаващо от групата отпаднаха Венци Витанов и Никола Солаков. В разширения състав е и картотекирания вчера Георги Христозов, който за последно игра в Загорец (Нова Загора).

Вторият вратар на отбора Стоян Здравков е под крантина в родната казарма заради хепатита в Пловдив и поради тази причина не може нито да тренира, нито да играе.
Мачът с Нафтекс е утре от 20 часа, като преди това отборът ще отдъхне на Слънчев бряг.

ГРУПАТА ЗА МАЧА С НАФТЕКС: Румен Тинков, Петър Денчев, Людмил Николов, Тодор Симеонов, Мурад Ибрахим, Емил Аргиров, Гюрсел Вели, Йонко Неделчев, Николай Павлов, Неделчо Делчев, Христо Стаев, Евгени Курдов, Ивайло Димитров, Митко Ценовски, Георги Христозов, Илхан Ибрамджик, Стоян Терзиев, Васил Терзиев, Георги Илиев


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).