Марица и Черноморец си разделиха по точка след 1:1

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
21:03 / 27.08.2006
1699
Отборите на Марица и Черноморец завършиха 1:1 в днешния мач от трети кръг на Източната ни Б футболна група. По този начин пловдивчани пропуснаха шанса за първа домакинска победа, за което могат да съжаляват. Още във втората минута Манчев с удар от воле след центриране от ляво прати топката на сантиметри над гредата. В шестата минута Георги Христов излезе сам срещу вратаря на гостите Стоянов, но ударът му бе спасен от стража. В 18-та минута гостите изненадващо поведоха в резултата, като Попов отбеляза първия гол след чудесен извеждащ пас на Пламен Крумов. Първият излезе сам срещу вратаря Акалски и покрай неговия плонж прокара топката в мрежата за 0:1. След този гол домакините от Марица повишиха оборотите на играта, като с пропуски може да се отличи нападеля Иван Площаков. Именно той в 38-ма минута след центриране от корнер стреля мощно с глава, но Стоянов спаси неговия удар. Площаков обаче успя да се реваншира за пропуските си в 45-та минута, когато след пробив на Манчев той центрира и заби топката с глава за 1:1.

През второто полувреме възпитаниците на старши-треньора Димитър Димитров - Херо наложиха преса и това смути играчите на Марица. Нападелят на гостите Тодоров стреля много опасно, но топката премина над вратата на Акалски. Другия нападател Попов също имаше шанс да отбележи, но вратарят на "синьо-жълтите" спаси с вещина неговия удар. До края на срещата двата състава не можаха да се надлъжат и така логичното 1:1 се запази като краен резултат на мача.

След края на срещата старши-треньорът на гостите Димитър Димитров - Херо изрази недоволството си към главния съдия в мача Николай Йорданов, като според него е спестил много картони за футболистите на Марица и е направил много неточности при отсъжданията си по време на играта.

Треньорът на домакините Николай Киров - Белия пък сподели, че е доволен от показаната игра на възпитаниците си. Тоя заяви също така, че Марица тази година има за цел да обиграе състава си и в бъдеще да може да се разчита на тези млади момчета за едни по-големи победи.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).