ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
По 1000 лева в Ботев за боя над Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:31 / 28.08.2006Коментари (229)3137
©
Два дни след дербито Локомотив и Ботев се разбра, че футболистите на “канарчетата” ще получат по 1000 лева премия за победата си над “черно-белите” с 3:2, това каза старши-треньорът на Ботев Светослав Гърков. Той съобщи още, че след дербито няма контузени играчи. Ръководството на отбора е опростило глобата от 1000 лева на изгонения за сега от тренировки Николай Домакинов. Той ще продължи да се готви индивидуално, като наказанието може да бъде отменено лично от президента на клуба Дмитър Христолов. По време на паузата от футболното ни първенство тимът на Ботев ще гостува на Родопа (Смолян) за контролна среща, която ще се играе в петък, съобщи радио Гонг.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
koi vi broi za otbor
на 05.09.2006 г.
0
 
 
koi vi broi za otbor, Jalti kyrvi... sled kato vi napysna brokerskoto БKП ste ve4nia selski sabor... /DUNERI 1912/
.
на 31.08.2006 г.
0
 
 
Бахти жалките папагали....те първите 3 кръга взеха повече точки от колкото са взели в последните 10 години и повече от колкото ще вземат в следващите 100 ГОДИНИ!!!!
Aнонимен
на 31.08.2006 г.
0
 
 
Милите буферчета, как се гърчат в собствената си безпомощност... Светкавица Търговище ви очаква и са готови пак да ви сложат една 4ка!
Aнонимен
на 30.08.2006 г.
0
 
 
Шесто място в б група догодина.Грандоманщината винаги е била характерна за жълтите лайнарчета.И винаги са падали отвисоко.Вашият отбор е смешен , само преди седмица хапнахте 4 паламуда.Това ще са ви последните премии за този шампионат.
психиатър
на 30.08.2006 г.
0
 
 
лицето JB /ЖАЛЪК БАЛУШ / СТРАДА ОТ РАЗДВОЕНИЕ НА ЛИЧНОСТТА ! наричан многократно ЦИГАНИН , КУРВА ,ОЛИГОФРЕН ,ДЕБИЛ , КОМПЛЕКСАР , ОНАНИСТ / ЧЕКИДЖИЯ/,МЪРШАтой се опитва да употребява същите изрази спрямо други хора ,мъчейки се по този начин да избяга от собствената си същност . за огромно съжаление според медицината това е невъзможно .
канар
на 30.08.2006 г.
0
 
 
МАЛКО МУРГАВО ОНАНИСТЧЕ СТИГА СЕ КРИЙ В КЪЩИ ! ЩОМ НЕ СИ ПОЛЕЗЕН ЗА ОБЩЕСТВОТО , ИДИ ПОНЕ НА " ЛАЙНУТА " И ЗАРАБОТИ ПЪРВИТЕ 10 ЛЕВА В ЖИВОТА СИ ! СТИГА СИ ПРАВИЛ САМО ЧЕКИИ , ПОЛУДЯЛ СИ СЪВСЕМ !!!
Миро
на 30.08.2006 г.
0
 
 
Е, чак пък 6-то... Ако тази година изградим най-после боеспособен отбор - догодина може и да е постижимо, ама да не се изхвърляме... Абе 11:34 - гледай си мизерното отборче, на още по-мизерното стадионче и не се притеснявай за най-стария клуб у нас - рано или късно ще си върне старата слава, колкото и да изпадате в паника при тази мисъл...
Aнонимен
на 30.08.2006 г.
0
 
 
Христолов иска 6-о място от Ботев Играчите считат, че могат да стигнат и по-високо в класирането Президентът на Ботев Димитър Христолов е поискал от треньорското ръководство и футболистите отборът да се класира най-малко на 6-о място в края на сезона. Желанието си босът на "канарчетата" е изявил непосредствено след победата над градския съперник Локомотив (Пд) с 3:2. "Считам, че 6-ото място е една напълно постижима и реална цел за нас", казал босът на "жълто-черните". Играчите на "канарчетата" отвърнали, че с лекота ще изпълнят поставената задача. Възпитаниците на Светослав Гърков прибраха по 1000 лева премия за успеха над Локомотив, който доведе до скандали на "Лаута". В същото време стана ясно, че Ботев ще изиграе само една контрола по време на паузата в първенството на "А" група. Тя ще е в петък срещу Родопа в Смолян. "Остава само тази проверка, друг съперник няма да търсим", коментира наставникът на "канарчетата" Светослав Гърков. Той допълни, че в отбора няма контузени и всички се готвят нормално. Гърков поясни, че вчера към 16.30 часа Недко Миленов е претърпял втора операция от херния. От ръководството на отбора разкриха, че блицтурнирът в Италия пропада заради некоректност от страна на италианския Реджина. Те първо заявили, че ще поемат разходите, след което се отметнали и поискали пловдивчани да си поемат всички пътни разноски, както и спането, което Христолов отказал. ....Папагалчетата луднаха нещо, една щастливо спечелена победа и литнаха на високо ... мисля че ги чака болезнено приземяване
JB
на 30.08.2006 г.
0
 
 
Kurvenskia sin da malchi. Maika ti Fif Peroto po cial den se trudi na Koleloto na garata a ti maloumniko vmesto da si hranesh jenata i deteto, che si na 32 po cial den samo Kondio i Sofi Marinova slushash i za Loko chetesh. Malchi Marsho. 9 godini unijenie!Shttt.
Aнонимен
на 30.08.2006 г.
0
 
 
godini cherno bialo robstvo iskash da kajes-Max - Mineti. Otkade pak na kade 4 godini jalto cherno. Adjisanci radvaite se do proletta. V denia na macha na Lauta shte vi pochnem ot Sabahlian, kakto kazva edno cigane ot vashite. Buferite ne znam dali gi iad, ama na vas kakvo vi beshe tezi 9 godini...hahahaha. V mimansa nikoga ne sme bili. 70 godini sme Otbor Nomer 1 v Plovdiv.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Ботев уреди документите на нов футболист
Спешен ремонт на "Колежа" преди мача с Левски
Станислав Генчев: Ботев е изключително добър отбор, ще бъде интересен мач
Ботев предложи 300 000 евро за нападател, офертата е отказана
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: