ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (7) | Вчера (17)
Долев спира спортна площадка, петняла чистото име на ГЕРБ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:23 / 31.08.2010Коментари (10)3856
© Plovdiv24.bg
Със спешна заповед Александър Долев ще спира утре строителството на разбунилата духовете спортна площадка на ул. "Трети март" в Кючука.

"Бързам, докато съм още кмет, че ако оставя работата за вдруги ден, когато Славчо Атанасов се връща от болнични, ще го обвинят, че ВМРО действа напук на ГЕРБ", обясни временно изпълняващият длъжността пред репортер на Plovdiv24.bg

Разпоредената от него пълна проверка констатирала сериозни нарушения. Фирмата имала одобрен проект, но не и разрешение за строеж, а само право за поставяне на преместваемо съоръжение. Междувременно щял да сезира и РДНСК за незаконното строителство.

Сагата около площадката продължава с пълна сила. След обществения натиск на около 1000 съкварталци, нежелаещи под носа си спорт под наем, председателят на Общинския съвет Илко Илиев внесе предложение за разтрогване на договора, сключен с избраната в открит конкурс фирма. 

На две поредни сесии то не мина, макар възмутените граждани да плашеха с живи вериги и неподчинение, с развалени яйца и домати, търкулната бе дори политическата интрига и целият град разбра, че безкомпромисната спрямо местното управление доц. Павлина Кацарова е майката на младия предприемач. "Атаката е политическа", накратко коментира тя. След като третия път съветниците събраха заветните 26 гласа, договорът трябваше да бъде разтурен, но областният прати решението в съда като незаконосъобразно.

Съседи на протестиращите пък окачествиха пред репортера на  Plovdiv24.bg "бунта" като дирижиран, на мнозина всъщност щяло да им е драго да има спретната спортна площадка до блока им, но смелостта им се ограничила дотам, че не се поддали на поканите да се включат към протестната подписка.

Според временния кмет Долев пък действията и на Иван Тотев, и на Кацарова, и на шефа на РДНСК Димитър Кацарски били политически неправилни, защото петняли името на ГЕРБ и на Бойко Борисов. Като гербаджия № 1 в Пловдив, именно той щял да спаси честта на любимата му партия и отново пресметна на пръсти, че като софиянец осем пъти все за ГЕРБ е гласувал и никой под тепетата не можел да се мери с него със своите четири пъти.

Още по темата: общо новини по темата: 25
21.10.2021
12.02.2014
12.02.2014
12.02.2014
11.02.2014
29.01.2014
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Долев е мекере. Да не е софиянец тоя чукундур бре? Кви софиянци, кви любими партии го гонят? Нали беше седесар, СДС му беше любима партия. ВМРО-то тоже му беше любима, сега пък ГЕРБ е негова любима... Тоя е ептен побъркан и без капка съвест. Главчо, проклет да си, където ни го нахендри тоя шнорхел.
+3
 
 
Егати.Няма ли най-после да построят една кооперация там ,че да се свърши . Колкото до протестите на хората - нпонякога може да е забавно да гледаш мач под терасата ,но ако е всеки ден ще неприятно.Решението - платените спортни игрища с осветление далеч от блоковете ( не вярвам ,че има много деца който ще дадат по 3-4 лева за час игра,първо 60 мин игра са малко за едно дете и 2-ро един час в залата на PC е 1 лв да не говорим че повечето иматв вкъщи)На платено игрище някой да е виждал деца?Аз не. Ако някой иска да се движи или да играе ,липсата на специализирана площадка не може да го спре.
-1
 
 
Казах ви аз , че Долев е спрял хапчетата!Няма ли дежурни в психиатрията бе?
+3
 
 
Нещо не проумявам защо точно го плюете Долев, но както и да е....То, да се плюе винаги е по-лесно, а и нали винаги някой трябва да е крив...Познавам го лично и твърдя на 100 процента, че е човек-идеалист, със силно развито чувство за справедливост ....Пък вие си припявайте наизуст колкото искате.....
+1
 
 
Аз мога да ги опиша само с една дума тея малоумници, които не мислят за бъдещето на децата! ИДИОТИ!!! Площадката е на 20 метра от нас и цяло лято се правят номера! Дори се стигна и до бой над служител .. Е извинявайте ама сме в Пловдив, а не в селцата някъде на майната си!
+3
 
 
Брей... някак си прорк ще вземе да излезе ония "дългия" дето липсва сега от 22:30ч по бтв, когато преди години изпя в една своя песен сакралната фраза "... и шат.... и шат, на патката главата..." Така трябва да се действа с всяка инициатива щом не падат рушвети и девиденти в партийните касички.
0
 
 
Помните ли какво се случи с г-жа доцентката Геновева Алексиева ?
+3
 
 
Ох, на батко изтърсачето гербавооо!!! Скрий се бе, мишок! А най-добре е да си дигнеш чуковете и да те няма в Пловдив, шушумигооо!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Луков и Пенев титуляри за Локо, Момчил Цветанов стартира за Крумовград (СЪСТАВИ)
Фенове на Локо в един глас: Всички на стадиона!
Легенда на Ботев празнува днес
Феновете на Локо: Призоваваме Крушарски публично да продаде акциите си за 1 лев!
Крушарски за Любо Пенев: Искам нашите лични взаимоотношения да приключат!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: