ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Резервите на Локо загубиха от Елегант
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:15 / 31.08.2006Коментари (38)3524
След загубата от Ботев с 2:3 черната серия на Локомотив продължи и вчера. В контрола играна в Хисаря пред 200 зрителите резервите на Локомотив загубиха с 0:1 от местния Елегант, спонсориран от спортно-техническия директор на "черно-белите" Атанас Узунов. Единственото попадение в срещата отбеляза Урумов в 31-та минута в двубоя. Той се възползва от колективна грешка в отбраната на "смърфовете", финтира бразилецът Алекс и с елегантен удар от 6-7 метра не остави никакъв шанс на вратаря Камбуров. Преди този гол Локомотив имаше две чисти попадения за гол. Първо още във втората минута защитникът Мартин Сечков се извиси над бранителите на Елегант и удар с глава нацели напречната греда на домакините. Топката му бе центрирана по чудесен начин от дясно от Даксон. 20 минути по-късно след грешка на защитника на Елегант Пеплянков топката бе отнета от Златковски, който отправи опасен удар от три метра, но вратаря на домакините Артакиев със блестящ рефлекс спаси. Елегант също създаде опасност пред врата на своите гости. Благоев от домакините стреля опасно, но топката премина покрай вратата на Камбуров. Така на почивката двата отбора се оттеглиха при резултат 1:0 за Елегант.

През второто полувреме двата състава заложиха на по-дефанзивна, като повече могат да съжаляват гостите в този двубой Локомотив. Първо в 53-та минута новото попълнение от Конелиано Ангел Йошев имаше възможност да изравни. Левият защитник стреля с глава след като топката му бе центрира
©
Александър Тасев и Христо Бонев останаха доволни въпреки загубата на Локомотив.
на от дясно. Нанесе силен и точен удар, но вратаря на домакините с впечатляващ рефлекс изби в корнер, запазвайки вратата си суха. Най-чистото положение за Локомотив през втората част изпусна Зоран Златковски след като бе оставен непокрит от защитниците на Елегант, той се измъкна и успя да стреля опасно, но ударът му срещна напречната греда. Новите попълнения Марк Антонио Да Силва и Дани Кики не можаха да покажат най-доброто от себе си и не впечатлиха, но треньорът Садъков ще им даде още шансове за изява.

На трибуните срещата бе наблюдавана от финансовият благодетел на "смърфовете" Александър Тасев. Компания на кюстендилецът правеха легендата на "черно-белия" клуб от близкото минало Христо Бонев, директорът по италианските въпроси Кузман Маринков и спортно-техническият директор на клуба Атанас Узунов. След края на срещата те бяха видимо доволни от видяното на терена.

Съставът на Локомотив: Камбуров, Сечков, Алекс, Велко Христев, Йошев, Орловски, Горанов, Златковски, Даксон, Дани Кики, Марк Антони Да Силва.

Като резерви в игра за Локомотив се появиха: Аршинков, Дишлиев, Павлов, М.Георгиев, Милиев, Анев.

Елегант: Александров, Пепелянков, Данчев, Смилянов, Благоев, Димитров, Лишев, Миленков, Урумов, Краси Камбуров, Юсеинов.

В игра се появиха: Артакиев, Гърдев, Стоянов, Кабаиванов, Божиков, Чалъков, Кръстанов.

Съдии: Георги Кабаков, Петров, Ташев

стадион "Елегант", Хисар: 200 зрители.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 04.03.2007 г.
0
 
 
Elegant sa nai-dobrite.Nqma koi da ni pobedi.
те бяха видимо довол
на 01.09.2006 г.
0
 
 
ELEGANTNO: На трибуните срещата бе наблюдавана от финансовият благодетел на "смърфовете" Александър Тасев. Компания на кюстендилецът правеха легендата на "черно-белия" клуб от близкото минало Христо Бонев, директорът по италианските въпроси Кузман Маринков и спортно-техническият директор на клуба Атанас Узунов. След края на срещата те бяха видимо доволни от видяното на терена.
Aнонимен
на 01.09.2006 г.
0
 
 
Тия същтите "Елегант"-Стрелци ги бихме без никакви проблеми миналата година с 2:0 с което ставахме първи в Окражната група,но тъй като педераса Наско Узунов им е собственик отиде във БФС-Пловдив и уреди да вземат мача по някакъв начин служебно с което станаха първи... И сега си бият "елитния" Локо-Пловдив.Футбола в ВG е пълен смях...
HASAN ZA 20:38
на 31.08.2006 г.
0
 
 
TI NI MOI SA IBAVA S HASAN.HASAN 6A SIBIRE CQLA AGITKA NA LIOKO OT 6EKER MAALA I ADJISANA I 6A 4UPI TVOQ PAPAGALSKA MUTRE
за 18:37
на 31.08.2006 г.
0
 
 
Тоя бая тукати е отнесъл .Малоумник ,прегледай си тиквата, педал шибан!
HASAN I AI6ETO
на 31.08.2006 г.
0
 
 
Молят Първанов да спаси Столипиново 31.08.2006 14:40 ч. News.Plovdiv24.com Президентът Георги Първанов да дойде в Столипиново, за да види трагедията на живеещите в квартала. За това призова лидерът на Инициативния комитет за защита на бедстващите Яшар Асан. По думите му управляващите нямат реална представа за размерите на епидемията от хепатит в Пловдив. Броят на заболелите в ромските квартали на града е няколко пъти по-голям от официално обявения, защото много от родителите не водят децата си на лекар. Изпращането на покани за доброволно ваксиниране няма да даде резултат. Необходимо е съдействието на полицията и обикаляне от врата на врата, за да се убеждават хората, че имунизацията е крайно належаща, подчерта Яшар Асан. Ръководеното от него сдружение започва мащабна кампания в полза на предстоящото ваксиниране срещу Хепатит. Доброволци ще убеждават хората да спазват хигиена, въпреки че водата стига едва до вторите етажи на блоковете и има режим на тока. Ние сме заложници на политическа игра и очакваме помощ единствено от Георги Първанов, каза още Яшар Асан. Нови 11 заболели от Хепатит А са регистрирани в Столипиново. С тях общият брой на хоспитализираните в Инфекциозна клиника става 366 души, съобщиха от Регионалната инспекция за опазване и контрол на общественото здраве. P.S. MOLIM TI SA DRUGARIO PARVANOV SPASI NAS I NA6TU LIOKO
ВАЖНО
на 31.08.2006 г.
0
 
 
75 КГ ОТ ПРАХА Е ОСИГУРЕН ОТ ДИРЕКТОРА ПО ИТАЛИАНСКИТЕ ВЪПРОСИ КУЗМАН МАРИНКОВ !!! БРАВО КУЗЬО !!!
важно съобщение !!!
на 31.08.2006 г.
0
 
 
Българският Червен кръст осигурява хигиенни материали на засегнатите от хепатита квартали в Пловдив 31.08.2006 14:32 ч. News.Plovdiv24.com Българският Червен кръст изразява своята дълбока тревога и загриженост във връзка с продължаващата седмици наред епидемия от хепатит А в пловдивските квартали “Столипиново” и “Шекер махала”, от която най-засегнати са децата на възраст до 14 години. От централната складова база на БЧК се предоставят на областната червенокръстка организация в Пловдив 150 кг перилни препарати, дарение от Италианския и Швейцарския Червен кръст. Хигиенните материали ще бъдат разпределени в засегнатите от епидемията квартали на Пловдив с активното съдействие на местната организация на Конфедерацията на независимите синдикати в изпълнение на подписаното преди два месеца споразумение за сътрудничество между БЧК и КНСБ. Помощта от перилни препарати ще бъде предоставена от Областния съвет на БЧК на кмета на пловдивския район “Източен” утре, 1 септември, в 11.00 часа, в сградата на кметството. ВАЖНО за всички БУФЕРИ 15:48 ч. 31.8.2006 г. саде локо ! сичкото сиган за помощи ! 16:46 ч. 31.8.2006 г.
19
на 31.08.2006 г.
0
 
 
леле,доко,пак те композираха за 9 глух коловоз!
ЕЛЕГАНТЕН
на 31.08.2006 г.
0
 
 
ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗЪ!ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗЪ!ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗЪ!ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗЪ!ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗЪ!ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗЪ!ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗЪ!ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗЪ!ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗЪ!ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗЪ!ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗЪ!ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗЪ!ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗЪ!ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗЪ!ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗЪ!ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗЪ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Любо Пенев с нов отговор: Пиргов и Крушарски вкарват умишлено конфликти и напрежение в отбора!
Бивш играч на Марица наказа дубъла на Локо, "смърфовете" изпуснаха дузпа
Бивш собственик на Локо пред завръщане в Първа лига
Подалият оставка Илко Пиргов с нова атака: Не виждам как ще продължа да работя с Любослав Пенев!
Венци Стефанов: Крушарски не пие алкохол! Давал е по 600 000 лева на месец за клуба
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: