Резервите на Локо загубиха от Елегант

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
09:15 / 31.08.2006
3525
След загубата от Ботев с 2:3 черната серия на Локомотив продължи и вчера. В контрола играна в Хисаря пред 200 зрителите резервите на Локомотив загубиха с 0:1 от местния Елегант, спонсориран от спортно-техническия директор на "черно-белите" Атанас Узунов. Единственото попадение в срещата отбеляза Урумов в 31-та минута в двубоя. Той се възползва от колективна грешка в отбраната на "смърфовете", финтира бразилецът Алекс и с елегантен удар от 6-7 метра не остави никакъв шанс на вратаря Камбуров. Преди този гол Локомотив имаше две чисти попадения за гол. Първо още във втората минута защитникът Мартин Сечков се извиси над бранителите на Елегант и удар с глава нацели напречната греда на домакините. Топката му бе центрирана по чудесен начин от дясно от Даксон. 20 минути по-късно след грешка на защитника на Елегант Пеплянков топката бе отнета от Златковски, който отправи опасен удар от три метра, но вратаря на домакините Артакиев със блестящ рефлекс спаси. Елегант също създаде опасност пред врата на своите гости. Благоев от домакините стреля опасно, но топката премина покрай вратата на Камбуров. Така на почивката двата отбора се оттеглиха при резултат 1:0 за Елегант.

През второто полувреме двата състава заложиха на по-дефанзивна, като повече могат да съжаляват гостите в този двубой Локомотив. Първо в 53-та минута новото попълнение от Конелиано Ангел Йошев имаше възможност да изравни. Левият защитник стреля с глава след като топката му бе центрирана от дясно. Нанесе силен и точен удар, но вратаря на домакините с впечатляващ рефлекс изби в корнер, запазвайки вратата си суха. Най-чистото положение за Локомотив през втората част изпусна Зоран Златковски след като бе оставен непокрит от защитниците на Елегант, той се измъкна и успя да стреля опасно, но ударът му срещна напречната греда. Новите попълнения Марк Антонио Да Силва и Дани Кики не можаха да покажат най-доброто от себе си и не впечатлиха, но треньорът Садъков ще им даде още шансове за изява.

На трибуните срещата бе наблюдавана от финансовият благодетел на "смърфовете" Александър Тасев. Компания на кюстендилецът правеха легендата на "черно-белия" клуб от близкото минало Христо Бонев, директорът по италианските въпроси Кузман Маринков и спортно-техническият директор на клуба Атанас Узунов. След края на срещата те бяха видимо доволни от видяното на терена.

Съставът на Локомотив: Камбуров, Сечков, Алекс, Велко Христев, Йошев, Орловски, Горанов, Златковски, Даксон, Дани Кики, Марк Антони Да Силва.

Като резерви в игра за Локомотив се появиха: Аршинков, Дишлиев, Павлов, М.Георгиев, Милиев, Анев.

Елегант: Александров, Пепелянков, Данчев, Смилянов, Благоев, Димитров, Лишев, Миленков, Урумов, Краси Камбуров, Юсеинов.

В игра се появиха: Артакиев, Гърдев, Стоянов, Кабаиванов, Божиков, Чалъков, Кръстанов.

Съдии: Георги Кабаков, Петров, Ташев

стадион "Елегант", Хисар: 200 зрители.


Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).