Садъков уволнен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (166)
11:20 / 31.08.2006
3568
Александър Тасев е уволнил досегашния старши-треьнор Аян Садъков късно снощи, плъзна из черно-белите среди. Сутрешната тренировка пък бе водена от главният мениджър Иван Маринов и това бе достатъчен знак да потърсим главният сектерар Атанас Узунов. "Има треньорска смяна. В момента сутрешното занимание се води от Иван Маринов, но докога ще е той не съм запознат." категоричен бе бившият топарбитър.

Садъков пое отбора в ужасно критичен момент преди по-малко от година, когато целия шампионски отбор още бе по върховете на българкият футбол и усилено се целеше нагоре по европейската сцена. Убийството на Георги Илиев бе съпътствано от тотална финансова криза, заради която всички играчи бяха с орязани заплати и премии. В тези дни Едуард Ераносян, който искаше ясно за себе си и за момчетата бе уволнен, а представителния тим бе поет от изпълняващия длъжността "Директор на ДЮШ" в черно-белия клуб. На Садъков се падна задачата да води отбора до края на полусезона, да води зимна подготовка и после да доиграва почти цялото първенство в пълна неяснота за футбола в Локомотив като цяло. И все пак отборът изигра доста добри мачове, някои от които срещу лидерите в първенството ни. Идването на Александър Тасев внесе финансовата стабилност в отбора, но в знак на уважение към стореното от Садъков през критичните месеци, бившият футболист получи картбланш да води отбора и занапред. Не е тайна, че в момента "железничарите" са в доста лоша физичека форма, а слабите резултати напоследък са принудили Тасев да търси друг вариант на поста.



Виж коментарите (166)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).