Никола Солаков напуска Спартак по собствено желание

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
13:52 / 01.09.2006
1039
Халфът Никола Солаков напусна Спартак и няма да тренира с отбора по собствено желание. Очаква се Солаков да започне тренировки с Ботев, като за "канарчетата" ще може да играе едва след Нова година. Футболистът отпадна от групата на "синьо-белите" за последния мач срещу Нафтекс и сам е преценил, че не иска повече да играе в Спартак. След разговори със старши треньора Марин Бакалов и изпълнителния директор Людмил Божилов Солаков ще бъде пуснат в друг отбор без финансови претенции. Халфът обаче не може да играе до края на полусезона, тъй като има действащ професионален договор и е играл в два от мачовете този сезон. "Говорих със Солаков и той заяви, че е твърд в решението си. На сила хубост не става" коментира Марин Бакалов.

Само преди няколко дни друг от дългогодишните играчи на Спартак Венци Витанов бе освободен от отбора. Той обаче може да продължи да играе в друг тим, тъй като не е играл в официални срещи този сезон.
И на двамата футболисти ще бъдат изплатени заплатите до края на годината.

Утре от 10:30 "гладиаторите" ще изиграят първата си контролна среща в паузата на първенството срещу Локомотив. Мачът е на стадион "Тодор Диев" и в него ще могат да вземат участие всички футболисти без Емил Стоев и Веселин Филипов.
За вторник бе уредена още една проверка срещу Черноморец (Бургас-София). Отборът на Ивайло Дражев ще гостува също на стадион "Тодор Диев", като двубоя е от 16 часа.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).